id: | 26055 |
---|---|
Назва: | Оцінка якості послуг в готелях і ресторанах |
Автори: | Рябенька М. О. |
Ключові слова: | ресторан, готель, якість, послуга, показники, методи, механізм |
Дата публікації: | 2021-01-11 16:42:18 |
Останні зміни: | 2021-01-11 16:42:18 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | У статті висвітлено основні проблеми розвитку готельно-ресторанного господарства та невідповідність якості готельних і ресторанних послуг національним та світовим стандартам, дисбаланс ціни та якості, застарілий рівень матеріально-технічної бази. Визначено три основних підходи до визначення якості послуг. Узагальнено основні різновиди показників, класифікацію видів та методів оцінки якості послуг готелів і ресторанів. Запропоновано механізм підвищення якості, що визначає порядок діяльності менеджменту готелів і ресторанів. Для ефективної реалізації механізму запропоновано дотримання принципів управління, виконання спеціальних функцій управління, застосування методів та інструментів управління. Відзначено, що лише взаємодія з динамічним середовищем передбачає рух коштів розміщення в напрямі розвитку, який вимагає урахування потреб туристів, підвищення конкурентоспроможності та якості послуг, формування ефективної цінової політики. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26055 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Причорноморські економічні студії. 2020. Вип. 52-2. С. 46-51 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26055.pdf Розмір : 283356 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|