id: | 26059 |
---|---|
Назва: | Крафтова технологія сирокопчених ковбас |
Автори: | Семко Т. В., Власенко І. Г. |
Ключові слова: | технологія, сирокопчені ковбаси, стартові культури, функціональне призначення, нітрит натрію, мікроорганізми |
Дата публікації: | 2021-01-11 16:48:44 |
Останні зміни: | 2021-01-11 16:48:44 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Обґрунтовано доцільність використання мікроорганізмів із пробіотичними властивостями та препарату нізин замість нітриту натрію в крафтових технологіях сирокопчених ковбас. Отримані зразки ковбасних виробів відповідали вимогам стандарту за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26059 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Товари і ринки. 2019. № 2(30). С. 98-107 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26059.pdf Розмір : 453000 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|