id: | 26062 |
---|---|
Назва: | Технології харчових виробництв |
Автори: | Пахомська О. В. |
Ключові слова: | харчові виробництва, теплова обробка, методи дослідження |
Дата публікації: | 2021-01-11 16:54:35 |
Останні зміни: | 2021-01-11 16:54:35 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Мета збірника лабораторних завдань – є отримання студентами теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних харчових виробництв, доведення необхідності використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26062 |
Тип видання: | Завдання до практичних занять |
Видавництво: | : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. 103 с. |
Розташовується в колекціях: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26062.pdf Розмір : 965673 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|