Репозиторій ВТЕІ
id: 26062
Назва: Технології харчових виробництв
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: харчові виробництва, теплова обробка, методи дослідження
Дата публікації: 2021-01-11 16:54:35
Останні зміни: 2021-01-11 16:54:35
Рік видання: 2019
Аннотація: Мета збірника лабораторних завдань – є отримання студентами теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних харчових виробництв, доведення необхідності використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26062
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. 103 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26062.pdf Розмір : 965673 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити