id: | 26065 |
---|---|
Назва: | Безпечність продукції по принципам НАССР |
Автори: | Семко Т. В. |
Ключові слова: | ХАССР-система безпеки харчових продуктів, пест-контроль, ризики, ІСО, група по харчовій безпеці |
Дата публікації: | 2021-01-11 16:58:02 |
Останні зміни: | 2021-01-11 16:58:02 |
Рік видання: | 2018 |
Аннотація: | Стаття допомагає в розробці та використанні системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової галузі. Також, враховуючи поширеність в Україні систем управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 в статті наводяться приклади реалізації принципів НАССР в рамках ДСТУ ISO 22000:2007, враховуючи процес гармонізації вітчизняного законодавства з нормами та правилами Європейського Союзу, значна увага приділяється окремим вимогам ЄС щодо гігієни та безпечності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26065 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Логос. Мистецтво наукової думки. 2018. №1. С. 152-155 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26065.pdf Розмір : 195573 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|