Репозиторій ВТЕІ
id: 26065
Назва: Безпечність продукції по принципам НАССР
Автори: Семко Т. В.
Ключові слова: ХАССР-система безпеки харчових продуктів, пест-контроль, ризики, ІСО, група по харчовій безпеці
Дата публікації: 2021-01-11 16:58:02
Останні зміни: 2021-01-11 16:58:02
Рік видання: 2018
Аннотація: Стаття допомагає в розробці та використанні системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової галузі. Також, враховуючи поширеність в Україні систем управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 в статті наводяться приклади реалізації принципів НАССР в рамках ДСТУ ISO 22000:2007, враховуючи процес гармонізації вітчизняного законодавства з нормами та правилами Європейського Союзу, значна увага приділяється окремим вимогам ЄС щодо гігієни та безпечності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26065
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Логос. Мистецтво наукової думки. 2018. №1. С. 152-155
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26065.pdf Розмір : 195573 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити