id: | 26076 |
---|---|
Назва: | Новітні технології обробки молока |
Автори: | Семко Т. В. |
Ключові слова: | обробка, виробництво, промисловість, сичужний сир, індустріальне молоко, бактофуга |
Дата публікації: | 2021-01-11 17:22:06 |
Останні зміни: | 2021-01-11 17:22:06 |
Рік видання: | 2017 |
Аннотація: | У статті викладено використання мембранних пастеризаційних методів обробки молока (ultra- і microfiltration– separation межі тиску 0.1.). Проблема обробки є вирішальною в заготівлі індустріального молока. ЇЇ вирішенням є використання новітніх технологій для виробництва сиру. Воно полягає в ультра високотемпературній обробці сировини при новітніх технологіях використання матеріалів (SCHREIBER і HUBER). Ця екстремальна термічна обробка була доведена для інактивованих бактерійних концентратів або бактофуг, які виробляються шляхом очистки від бактерій – бактофугату. Непрямий процес УВТ та ВТ обробки менш інтенсивний для знезараження мікроорганізмів, тому що потрібно підігрівати, пастеризувати з безперебійним процесом УВТ. Таке визначення для обробки індустріального молока є актуальним сьогодні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26076 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Науковий вісник Львівського ветеринарної медицини та біотехнологій університету ім. Гжицького. 2017. Т. 19, № 80. С. 140-143 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26076.pdf Розмір : 275285 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|