Репозиторій ВТЕІ
id: 26076
Назва: Новітні технології обробки молока
Автори: Семко Т. В.
Ключові слова: обробка, виробництво, промисловість, сичужний сир, індустріальне молоко, бактофуга
Дата публікації: 2021-01-11 17:22:06
Останні зміни: 2021-01-11 17:22:06
Рік видання: 2017
Аннотація: У статті викладено використання мембранних пастеризаційних методів обробки молока (ultra- і microfiltration– separation межі тиску 0.1.). Проблема обробки є вирішальною в заготівлі індустріального молока. ЇЇ вирішенням є використання новітніх технологій для виробництва сиру. Воно полягає в ультра високотемпературній обробці сировини при новітніх технологіях використання матеріалів (SCHREIBER і HUBER). Ця екстремальна термічна обробка була доведена для інактивованих бактерійних концентратів або бактофуг, які виробляються шляхом очистки від бактерій – бактофугату. Непрямий процес УВТ та ВТ обробки менш інтенсивний для знезараження мікроорганізмів, тому що потрібно підігрівати, пастеризувати з безперебійним процесом УВТ. Таке визначення для обробки індустріального молока є актуальним сьогодні.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26076
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Науковий вісник Львівського ветеринарної медицини та біотехнологій університету ім. Гжицького. 2017. Т. 19, № 80. С. 140-143
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26076.pdf Розмір : 275285 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити