id: | 26078 |
---|---|
Назва: | Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами |
Автори: | Поліщук Г. Є., Семко Т. В. |
Ключові слова: | суміші, морозиво, кріоскопічна температура сироп стабілізатор |
Дата публікації: | 2021-01-11 23:40:31 |
Останні зміни: | 2021-01-11 23:40:31 |
Рік видання: | 2015 |
Аннотація: | В статті науково уточнено та модифіковано розрахунковий метод визначення точки замерзання сумішей морозива за еквівалент сахарози, що дозволить корегувати рецептурний склад морозива з більшою точністю. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26078 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. 2015. № 1(89), Т. 2. С. 109-116 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26078.pdf Розмір : 624023 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|