id: | 26084 |
---|---|
Назва: | Арт-візаж. Мистецтво дизайну та декорування страв |
Автори: | Булейко О. В., Пахомська О. В. |
Ключові слова: | карвінг, арт-дизайн, декорування страв |
Дата публікації: | 2021-01-12 10:13:16 |
Останні зміни: | 2021-01-12 10:13:16 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В тезах досліджено, що презентація та декорування страв і кулінарних виробів є надзвичайно важливим з точки зору як естетичності страви так і невід’ємною маркетинговою складовою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26084 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: зб. матер. ІІ Міжвуз.наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15 груд. 2020 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, ТОВ «Вінницька міська друкарня», 2020. С. 116-117 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26084.pdf Розмір : 729756 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|