id: | 26113 |
---|---|
Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан кавказької кухні та чебуречна. Інноваційні технології борошняних кулінарних виробів) |
Автори: | Мудрик В. В. |
Ключові слова: | ресторанне господарство, комплексний заклад |
Дата публікації: | 2021-01-12 13:25:08 |
Останні зміни: | 2021-01-12 13:25:08 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В проєкті розкрито основні етапи розвитку ресторанного господарства в м. Київ. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26113 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26113.jpg Розмір : 178788 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
|