Репозиторій ВТЕІ
id: 26113
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан кавказької кухні та чебуречна. Інноваційні технології борошняних кулінарних виробів)
Автори: Мудрик В. В.
Ключові слова: ресторанне господарство, комплексний заклад
Дата публікації: 2021-01-12 13:25:08
Останні зміни: 2021-01-12 13:25:08
Рік видання: 2020
Аннотація: В проєкті розкрито основні етапи розвитку ресторанного господарства в м. Київ.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26113
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26113.jpg Розмір : 178788 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити