Репозиторій ВТЕІ
id: 26117
Назва: Особливості оцінки ефективності господарської діяльності закладів ресторанного господарства
Автори: Мазуркевич І. О.
Ключові слова: ресторанне господарство, ресторанний бізнес, ефективність господарської діяльності, товарооборот, конкурентоспроможність, критерії ефективності
Дата публікації: 2021-01-12 14:24:14
Останні зміни: 2021-01-12 14:24:14
Рік видання: 2020
Аннотація: Стаття присвячена вивченню методологічних особливостей оцінки ефективності господарської діяльності закладів ресторанного господарства. Особливу увагу приділено вивченню сутності ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства та факторів, що на неї впливають. Також визначено основні методологічні проблеми оцінки результативності господарської діяльності даної галузі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26117
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. VIIІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 03 черв. 2020 р. Вінниця, 2020. Ч. 3. С. 208-220
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26117.pdf Розмір : 514194 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити