Репозиторій ВТЕІ
id: 26129
Назва: Перспективні направлення в виробництві кислотно-сичужних сирів
Автори: Семко Т.В.
Ключові слова: сир, технологія, споживач, згортання, кислотно-сичужний, концепція, комбіновані продукти, житні висівки
Дата публікації: 2021-01-12 14:38:23
Останні зміни: 2021-01-12 14:38:23
Рік видання: 2016
Аннотація: Сир є одним із найдавніший харчових продуктів відомий людству на зорі виникнення сільського господарства. Вони підрозділяються на кілька груп, що мають принципові відмінності в способах згортання молока, мікробіологічних та фізико–хімічних основах виробництва. М'які кислотно–сичужні сири – це продукти, одержувані шляхом комбінованого згортання молока з подальшою обробкою сирного згустку і сирної маси, з дозріванням або без нього. Метою цієї статті є проведення досліджень закономірностей виробництва м`якого кислотно–сичужного сиру з житніми висівками, що дозволяє направлено регулювати й удосконалювати процес отримання нового а збагаченого харчовими речовинами продукту. Пропорції окремих харчових речовин в раціоні відображаються у формулі збалансованого харчування. Формула збалансованого харчування не є застиглим зразком харчування, вона повинна постійно вдосконалюватися і доповнюватися з урахуванням нових даних про харчування, змін умов існування людини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26129
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Науковий вісник Львівського ветеринарної медицини та біотехнологій університету ім. Гжицького. 2016. Т. 18, № 2 (68). С. 147-150
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26129.pdf Розмір : 252006 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити