Репозиторій ВТЕІ
id: 26130
Назва: Функціональні харчові продукти з наповнювачами
Автори: Власенко В. В., Бондар М. М., Семко Т. В., Соломон А. М.
Ключові слова: продукти, кисло-молочні, бактерії, біфідо-бактерії, функціональні продукти
Дата публікації: 2021-01-12 14:39:54
Останні зміни: 2021-01-12 14:39:54
Рік видання: 2016
Аннотація: В роботі викладена доцільність розробки технології функціональних кисломолочних продуктів на основі симбіозу біфідо-і лактобактерій з використанням стимуляторів росту біфідобактерій, плодово-ягідних і зернових наповнювачів, для підвищення харчової, біологічної та органолептичної цінності продуктів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26130
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Техніка енергетика транспорт АПК. 2016. №3(95). С. 106-108
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26130.pdf Розмір : 234942 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити