id: | 26130 |
---|---|
Назва: | Функціональні харчові продукти з наповнювачами |
Автори: | Власенко В. В., Бондар М. М., Семко Т. В., Соломон А. М. |
Ключові слова: | продукти, кисло-молочні, бактерії, біфідо-бактерії, функціональні продукти |
Дата публікації: | 2021-01-12 14:39:54 |
Останні зміни: | 2021-01-12 14:39:54 |
Рік видання: | 2016 |
Аннотація: | В роботі викладена доцільність розробки технології функціональних кисломолочних продуктів на основі симбіозу біфідо-і лактобактерій з використанням стимуляторів росту біфідобактерій, плодово-ягідних і зернових наповнювачів, для підвищення харчової, біологічної та органолептичної цінності продуктів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26130 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Техніка енергетика транспорт АПК. 2016. №3(95). С. 106-108 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26130.pdf Розмір : 234942 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|