Репозиторій ВТЕІ
id: 26135
Назва: Особливості розвитку кейтерингових послуг в Україні
Автори: Мазуркевич І. О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, кейтеринг, ринок кейтерингових послуг
Дата публікації: 2021-01-12 20:27:46
Останні зміни: 2021-01-12 20:27:46
Рік видання: 2016
Аннотація: Дана стаття присвячена особливостям становлення та розвитку ринку кейтерингових послуг в Україні. Сформовано коло проблем, що стримують розвиток кейтерингу в Україні, а також вказано перспективи його розвитку з урахуванням досвіду інших країн.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26135
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 18-20 трав. 2016 р. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2016. Ч. 2. С. 246-252
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26135.pdf Розмір : 427108 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити