id: | 26154 |
---|---|
Назва: | Вибір цукрозамінника як чинника розширення асортименту та конкурентноспроможності діабетичних кондитерських виробів |
Автори: | Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | цукрозамінник, діабет, стевія, нутрієнти, кондитерські вироби, технологія |
Дата публікації: | 2021-01-13 11:38:19 |
Останні зміни: | 2021-01-13 11:38:19 |
Рік видання: | 2016 |
Аннотація: | Досліджено можливості застосування цукрозамінників при виробництві кондитерських виробів діабетичного призначення, розглянуто властивості стевії як оптиманого цукрозамінника, особливості її впровадження у рецептури кондитерських виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26154 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Конкурентоспроможність підприємств в умовах трансформаційних процесів в економіці України : зб. матеріалів міжвуз. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених, м. Харків, 16 листоп. 2016 р. Харків, 2016. С.147-149 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26154.pdf Розмір : 881349 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|