id: | 26162 |
---|---|
Назва: | Сироваріння як перспективний напрямок гастротуризму на Вінниччині |
Автори: | Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | гастротуризм, сироваріння, сировина, Вінниччина, крафтові технології, туристичний ринок |
Дата публікації: | 2021-01-13 11:52:41 |
Останні зміни: | 2021-01-13 11:52:41 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | У тезах представлено дослідження сучасного стану сироваріння на Вінниччині, його можливостей для розвитку сирного туризму в регіоні, визначення перспективних напрямків розвитку з метою створення конкурентоспроможного продукту на внутрішньому туристичному ринку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26162 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 2020. Харків, 2020. С. 135-137 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26162.pdf Розмір : 409528 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|