Репозиторій ВТЕІ
id: 26165
Назва: Італійська кухня в ресторанному бізнесі Вінниччини: сучасний стан та перспективи розвитку.
Автори: Іваніщева О. А.
Ключові слова: ресторанне господарство, ринок, послуги, італійська кухня, обслуговування, конкурентоздатність, тенденції, перспективи
Дата публікації: 2021-01-13 12:02:07
Останні зміни: 2021-01-13 12:02:07
Рік видання: 2020
Аннотація: У статті розглянуто тенденції розвитку галузі ресторанного господарства Вінниччини, складові ринку, мережу закладів, їх специфічну спрямованість, асортимент продукції та послуг, які на сьогоднішній день вони пропонують споживачеві. Зазначено, що ресторани чистої італійської кухні малопоширені і проблеми, що виникають разом із відкриттям таких закладів у Вінниці зокрема, потребують подальшого дослідження. Наголошено, що італійська кухня є досить популярною і знаною серед населення Вінниці і має стабільний попит, проте закладів суто італійської кухні у місті дуже мало, хоча вона по праву вважається однією з кращих у світі. Проаналізовано особливості функціонування ресторанів з італійською кухнею у м. Вінниці, визначено перспективи подальшого їх розвитку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26165
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. VІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 03 черв. 2020 р. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. Ч. 3. С. 181-188
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26165.pdf Розмір : 572733 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити