Репозиторій ВТЕІ
id: 26166
Назва: Аналіз стандартів та схем сертифікації для виробників харчової продукції
Автори: Іваніщева О. А.
Ключові слова: безпечність, харчові продукти, закони, НАССР, принципи, впровадження, заклади харчування, відповідальність, санкції
Дата публікації: 2021-01-13 12:03:11
Останні зміни: 2021-01-13 12:03:11
Рік видання: 2019
Аннотація: Метою статті є аналіз стандартів та систем управління якістю, зокрема впровадження НАССР на підприємствах ресторанного господарства, харчової промисловості та шляхів їх вирішення. Предметом дослідження є історія становлення системи НАССР – аналізу потенційно небезпечних чинників, визначення критичних точок контролю в критичних межах для контрольно-критичних точок (ККТ), її принципи, законодавча база та сучасний стан впровадження на підприємствах харчування в Україні. Стаття дозволяє зрозуміти особливості використання системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах ресторанного господарства та харчової промисловості. Представлено переваги системи, напрямки практичних дій щодо впровадження НАССР. Результатом дослідження є пропозиції щодо визначення контрольно-критичних точок технологічного процесу закладів
харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26166
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VІI Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05-07 черв. 2019 р. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. Ч. 3. С. 171-179
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26166.pdf Розмір : 397520 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити