Репозиторій ВТЕІ
id: 26167
Назва: Шляхи формування функціональних властивостей традиційних страв з гарбуза
Автори: Іваніщева О. А.
Ключові слова: технологія, гарбуз, якість, функціональні властивості, інновації, імбир, кокосове молоко
Дата публікації: 2021-01-13 12:04:43
Останні зміни: 2021-01-13 12:04:43
Рік видання: 2019
Аннотація: У тезах презентовано дослідження технологічних процесів приготування інноваційних страв з гарбуза, проаналізовано розробленої кулінарної продукції: страв з гарбуза з додаванням нових інгредієнтів, що змінюють їх харчову та біологічну цінність, надають специфічних функціональних властивостей.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26167
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р. Харків, 2019. Ч. 1. С. 18-20
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26167.pdf Розмір : 210173 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити