Репозиторій ВТЕІ
id: 26173
Назва: Організація роботи сомельє = Organization of sommelier
Автори: Чорна Н. М., Іваніщева О. А.
Ключові слова: сомельє, вино, алкогольні напої, організація, технологічний процес, терруар
Дата публікації: 2021-01-13 12:47:38
Останні зміни: 2021-01-13 12:47:38
Рік видання: 2020
Аннотація: Дисципліна "Організація роботи сомельє" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на набуття здобувачами вищої освіти теоретичних та практичних знань щодо нових тенденцій в обслуговуванні споживачів, особливостей організації роботи сомельє; отримання навичок роботи та їх застосування на підприємствах ресторанного бізнесу. Дисципліна спрямована на отримання знань з формування винної карти підприємства, опанування правил добору винного погребу, впровадження нових методів обслуговування споживачів тощо.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26173
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 21 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26173.pdf Розмір : 333183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити