id: | 26173 |
---|---|
Назва: | Організація роботи сомельє = Organization of sommelier |
Автори: | Чорна Н. М., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | сомельє, вино, алкогольні напої, організація, технологічний процес, терруар |
Дата публікації: | 2021-01-13 12:47:38 |
Останні зміни: | 2021-01-13 12:47:38 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Дисципліна "Організація роботи сомельє" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на набуття здобувачами вищої освіти теоретичних та практичних знань щодо нових тенденцій в обслуговуванні споживачів, особливостей організації роботи сомельє; отримання навичок роботи та їх застосування на підприємствах ресторанного бізнесу. Дисципліна спрямована на отримання знань з формування винної карти підприємства, опанування правил добору винного погребу, впровадження нових методів обслуговування споживачів тощо. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26173 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 21 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26173.pdf Розмір : 333183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|