id: | 26175 |
---|---|
Назва: | Етнічні кухні = Ethnic cuisines |
Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | кулінарія, технологія, етнічні кухні, клімат, сировина, асортимент |
Дата публікації: | 2021-01-13 12:48:57 |
Останні зміни: | 2021-01-13 12:48:57 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Дисципліна «Етнічні кухні» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на опанування етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26175 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 27 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26175.pdf Розмір : 405023 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|