Репозиторій ВТЕІ
id: 26175
Назва: Етнічні кухні = Ethnic cuisines
Автори: Семко Т. В., Іваніщева О. А.
Ключові слова: кулінарія, технологія, етнічні кухні, клімат, сировина, асортимент
Дата публікації: 2021-01-13 12:48:57
Останні зміни: 2021-01-13 12:48:57
Рік видання: 2020
Аннотація: Дисципліна «Етнічні кухні» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на опанування етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26175
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 27 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26175.pdf Розмір : 405023 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити