id: | 26176 |
---|---|
Назва: | Кондитерське і пекарське мистецтво = Confectionery and baking art |
Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | кондитерські вироби, технологія, сировина, якість, процес, асортимент |
Дата публікації: | 2021-01-13 12:49:35 |
Останні зміни: | 2021-01-13 12:49:35 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Сучасна кондитерська і пекарська продукція представлена великою групою виробів, різноманітною за своїм асортиментом. Визначальним чинником її конкурентоспроможності є висококваліфікований кадровий потенціал, до якого належать фахівці з харчових технологій. Дисципліна "Кондитерське і пекарське мистецтво" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на розуміння та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. Метою дисципліни є опанування здобувачами теоретичних знань та практичних навичок виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів, формування вмінь діагностувати технології кондитерської продукції як цілісних технологічних систем, спрямованих на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26176 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 22 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26176.pdf Розмір : 335321 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|