id: | 26182 |
---|---|
Назва: | Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies |
Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | технологія, продукція, ресторан, страва, якість, процес, показники, інновації |
Дата публікації: | 2021-01-13 15:03:13 |
Останні зміни: | 2021-01-13 15:03:13 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Дисципліна "Технології ресторанної продукції" включена до блоку професійно спрямованих дисциплін навчальних планів підготовки бакалаврів галузей знань 24 "Сфера обслуговування", 18 "Виробництво та технології" Метою вивчення дисципліни "Технології ресторанної продукції" є опанування здобувачами теоретичних знань та практичних навичок виробництва кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства (далі ЗРГ), формування вмінь діагностувати технології кулінарної продукції ЗРГ як цілісних технологічних систем, спрямованих на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26182 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 31 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26182.pdf Розмір : 1193539 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|