Репозиторій ВТЕІ
id: 26189
Назва: Етнічна кулінарія = Ethnic cooking
Автори: Іваніщева О. А.
Ключові слова: Кулінарія, технологія, процес, клімат, сировина, асортимент, континент
Дата публікації: 2021-01-13 15:09:16
Останні зміни: 2021-01-13 15:09:16
Рік видання: 2020
Аннотація: Дисципліна "Етнічна кулінарія" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Харчові технології" і спрямована на опанування етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26189
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26189.pdf Розмір : 943543 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити