id: | 26189 |
---|---|
Назва: | Етнічна кулінарія = Ethnic cooking |
Автори: | Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | Кулінарія, технологія, процес, клімат, сировина, асортимент, континент |
Дата публікації: | 2021-01-13 15:09:16 |
Останні зміни: | 2021-01-13 15:09:16 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Дисципліна "Етнічна кулінарія" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Харчові технології" і спрямована на опанування етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26189 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26189.pdf Розмір : 943543 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|