Репозиторій ВТЕІ
id: 26193
Назва: Дослідження використання порошку ожини при виробництві бісквітних кондитерських виробів функціонального призначення
Автори: Іваніщева О. А.
Ключові слова: функціональні властивості, ожина, порошок, бісквітний напівфабрикат, виробництво, рецептура, харчова цінність
Дата публікації: 2021-01-13 15:43:16
Останні зміни: 2021-01-13 15:43:16
Рік видання: 2017
Аннотація: Розглядається можливість застосування порошку ожини у виробництві борошняних кондитерських виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено хімічний склад різних сортів ожини. Представлена технологічна схема і рецептура виробництва бісквітного напівфабрикату з порошком ожини. Досліджено органолептичні і фізико-хімічні показники розробленого бісквіта. Представлено харчову цінність бісквіту з порошком ожини і ступінь задоволення добової потреби організму в основних харчових речовинах.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26193
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. V Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 07-09 черв. 2017 р. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2017. Ч. 2. С. 260-268
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26193.pdf Розмір : 325475 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити