Репозиторій ВТЕІ
id: 26207
Назва: Перспективи розвитку виробництва функціональних молочних продуктів в Україні
Автори: Власенко В. В., Іваніщева О. А.
Ключові слова: функціональні молочні продукти, пробіотики, пребіотики, симбіотики, бактеріальні штами, пробіотичні еубактерії
Дата публікації: 2021-01-13 17:07:11
Останні зміни: 2021-01-13 17:07:11
Рік видання: 2018
Аннотація: В статті розглянуто особливості функціональних продуктів. які одержують за інноваційними технологіями. Визначено основні критерії оцінки перспективних пробіотичних еубактерій, розглянуто властивості найбільш поширених бактеріальних штамів пробіотиків, наведено групи молочних продуктів за функціональними властивостями.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26207
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Scientific Letters of International Academic Society of Michal Baludansky. 2018. Vol. 6, № 4. P. 168-171
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26207.pdf Розмір : 2926541 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити