id: | 26209 |
---|---|
Назва: | Дослідження шляхів оптимізації нутрієнтного складу страв з гарбуза |
Автори: | Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | технологія, інновації, гарбуз, функціональні продукти, властивості, показники якості, шрот, імбир, мед, кокосове молоко |
Дата публікації: | 2021-01-13 19:46:02 |
Останні зміни: | 2021-01-13 19:46:02 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | У статті досліджено харчову та біологічну цінність страв із гарбуза; виявлено особливості технології приготування страв із гарбуза; обґрунтовано необхідність впровадження інноваційних технологій гарбузових страв; проведено аналіз діючих технологій страв із гарбуза; визначено структурно-механічні, фізико-хімічні, функціональні та технологічні показники розроблених страв із гарбуза; розроблено технологічну документацію на нові страви; дано порівняльну характеристику розроблених страв із гарбуза зі стравами-аналогами. Для удосконалення діючих рецептур страв з гарбуза у роботі запропоновано додати такі інгредієнти: пшоно з медом, імбир та кокосове молоко, шрот з вівса, гарбузове насіння. Результатами дослідження є створення нових кулінарних виробів з гарбуза на основі страв-аналогів, розробка технологічної документації. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26209 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Молодий вчений. 2019. № 4 (68). С. 192-195 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26209.pdf Розмір : 1355343 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|