id: | 26354 |
---|---|
Назва: | Організаційно-економічні умови формування сировинної бази переробних підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК |
Автори: | Довгань Ю. В. |
Ключові слова: | олійно-жировий підкомплекс АПК, сировинна база, олійне насіння, економіко-виробничі взаємовідносини, виробництво, заготівля, зберігання, переробка, збут, Вінницька область |
Дата публікації: | 2021-01-18 14:24:32 |
Останні зміни: | 2021-01-18 14:24:32 |
Рік видання: | 2016 |
Аннотація: | Розглянуто особливості формування сировинної бази переробних підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК. Досліджено систему виробничо-економічних взаємовідносин ключових регіональних суб’єктів ринку олійного насіння та продуктів його переробки. Встановлено проблеми, які виникають при формуванні сировинної бази олійного насіння. Проаналізовано динаміку обсягів виробництва олійного насіння у Вінницькій області та основні показники його переробки спеціалізованими переробними підприємствами. Окреслено перспективні розвитку та напрями удосконалення механізму формування сировинної бази підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК Вінницькій області. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26354 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2016. № 9. С. 50-60 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26354.pdf Розмір : 1732964 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|