id: | 26449 |
---|---|
Назва: | Маркетингове управління олійно-жировим підприємством харчової галузі (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Вінницький олійножировий комбінат», м. Вінниця) |
Автори: | Довгань Ю. В. |
Ключові слова: | маркетингове управління підприємством, комплекс маркетингу, олійно-жирове підприємство, харчова галузь |
Дата публікації: | 2021-01-22 18:29:02 |
Останні зміни: | 2021-01-22 18:29:02 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Метою дослідження є узагальнення і розвиток науково-методологічних основ маркетингового управління підприємством, виявлення ролі маркетингу в управлінні підприємством, розробка практичних рекомендацій щодо впровадження управління олійно-жировим підприємством харчової галузі, заснованого на маркетингових підходах та принципах. Об’єктом дослідження є процеси управління Приватного акціонерного товариства «Вінницький олійно-жировий комбінат», м. Вінниця (далі – ПрАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат»). Предметом дослідження є теоретичні, практичні та методичні аспекти маркетингового управління олійно-жировим підприємством харчової галузі. Наукова новизна одержаних результатів дослідження полягає в удосконаленні теоретико-методологічних підходів до маркетингового управління олійно-жировим підприємством харчової галузі. Практична цінність дослідження. Запропоновані в дослідженні підходи та одержані результати доведено до рівня методичних узагальнень і конкретних рекомендацій, які призначені для практичного використання в процесі маркетингового управління олійно-жировим підприємством харчової галузі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26449 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 63 с. |
Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26449.pdf Розмір : 219833 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|