id: | 26506 |
---|---|
Назва: | Інтеграція інформаційно-комунікаційних технологій у систему підвищення якості співпраці підприємств зі споживача |
Автори: | Головчук Ю. О., Середницька Л. П. |
Ключові слова: | HoReCa, цифровий маркетинг, готельний бізнес, індустрія гостинності, діджиталізація, SMM, інформаційно-комунікаційні технології |
Дата публікації: | 2021-01-26 15:26:12 |
Останні зміни: | 2021-01-26 15:26:12 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | У статті проаналізовано особливості сегмента HoReCa (сфера індустрії гостинності) і тенденції, що відбуваються в індустрії і на глобальному ринку в епоху діджиталізації і впливають на реалізацію стратегічних маркетингових рішень. Розглянуті ключові аспекти становлення цільового маркетингу і поточний стан ринку HoReCa з виділенням особливостей портрета нового споживача – міленіала. Проведено аналіз сучасних основних онлайн-комунікацій в індустрії гостинності для залучення уваги клієнта. Елементом наукової новизни в рамках роботи виступив розгляд сфери HoReCa, що створює нові інформаційні тренди, з точки зору безпосереднього впливу на цільову аудиторію. У роботі проведено паралель між потребами міленіалів, які бажають інтегрувати інформаційно-комунікаційні технології в життя, і необхідністю компаній розробляти більш точні маркетингові рішення, відштовхуючись від потреб і бажань споживачів. Розкрито необхідність використання інформаційно-комунікаційних технологій, які можуть стати основою для побудови актуального та дієвого плану просування для різних гравців ринку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26506 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Бізнес Інформ. 2020. № 4. С. 411-417 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26506.pdf Розмір : 388433 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|