id: | 26655 |
---|---|
Назва: | Ресторанна справа |
Автори: | Постова В. В. |
Ключові слова: | ресторанна справа, заклади ресторанного господарства, виробництво, обслуговування, інноваційні методи |
Дата публікації: | 2021-02-08 09:27:07 |
Останні зміни: | 2021-02-08 09:27:07 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Завдання до практичних занять розроблені відповідно до затверджених навчальних планів Вінницького торговельно-економічного інституту (КНТЕУ) і робочої програми дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти «бакалавр» галузей знань 24 «Сфера обслуговування» та 07 «Управління та адміністрування». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26655 |
Тип видання: | Завдання до практичних занять |
Видавництво: | : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 114 с. |
Розташовується в колекціях: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26655.pdf Розмір : 1074894 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|