id: | 26693 |
---|---|
Назва: | Концепція ціннісно орієнтованого ревеню-менеджменту |
Автори: | Корж Н. |
Ключові слова: | ревеню-менеджмент, споживча цінність, система ревенюменеджменту, середня споживча цінність |
Дата публікації: | 2021-02-09 11:51:15 |
Останні зміни: | 2021-02-09 11:51:15 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Представлено ціннісно орієнтований підхід до ревеню-менеджменту, який інтегрує управління взаємовідносинами з клієнтами у вартісно орієнтоване управління завантаженістю готелів. Розглянуто стратегічні, тактичні та операційні дії з ревеню-менеджменту на основі індивідуалізації споживчої цінності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26693 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Вісник КНТЕУ. 2019. № 5. С. 33-47 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26693.pdf Розмір : 558308 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|