Репозиторій ВТЕІ
id: 26752
Назва: Впровадження сучасних форм стимулювання праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (за матеріалами кав'ярні «ЖеТо» (ФОП Гришаєв А.Л.)
Автори: Іванюк Т. А.
Ключові слова: стимулювання праці, персонал, готельно-ресторанне господарства, кав'ярня «ЖеТо»
Дата публікації: 2021-02-18 09:49:33
Останні зміни: 2021-02-18 09:49:33
Рік видання: 2021
Аннотація: У роботі проаналізовано зміст поняття "стимулювання праці", розкрито особливості стимулювання праці персоналу закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано методи стимулювання праці працівників кав`ярні «ЖеТо», запропоновано впровадження сучасних форм стимулювання праці в аналізованому закладі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26752
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26752.pdf Розмір : 343144 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити