id: | 26762 |
---|---|
Назва: | Розробка технології хлібобулочних виробів з цільнозернового борошна зі спельти (полби) (за матеріалами кондитерського цеху акціонерного товариства "Українська залізниця" регіональна філія "Південно-західна залізниця» виробничий підрозділ локомотивне депо" |
Автори: | Комарніцька А. В. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби, спельта, насіння чіа, інноваційні методи, технологічна схема |
Дата публікації: | 2021-02-18 09:57:39 |
Останні зміни: | 2021-02-18 09:57:39 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У роботі досліджено хімічні та технологічні властивості зерна спельти (полби) та його характеристики при випіканні хлібобулочних виробів. Був проаналізований хімічний склад спельти (полби) та порівняний з показниками пшениці, як основного виду сировини для виробництва хлібобулочних виробів. Були досліджені технології виробництва цільнозернового хліба зі спельти (полби) та проведена робота з розробки технології випікання цільнозернового хліба зі спельти (полби) з додаванням насіння чіа. Розглянуто необхідне обладнання для налагодження виробництва даного виду продукції та проведені розрахунки необхідних потужностей виробництва. Розглянуті та інтегровані у виробничий процес кондитерського цеху акціонерного товариства "Українська залізниця" методів санітарно-гігієнічної, екологічної та виробничої безпеки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26762 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 52с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26762.pdf Розмір : 187826 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|