Репозиторій ВТЕІ
id: 26763
Назва: Удосконалення технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання, покращення якості продукції (за матеріалами пекарні (кондитерський цех) (ФОП Войтова Л.В.)
Автори: Килимчук Д. С.
Ключові слова: хлібобулочні виробів «відкладеного» випікання, технологія хлібобулочних виробів, крохмаль, пористість, формостійкість, вологість, кислотність
Дата публікації: 2021-02-18 09:59:09
Останні зміни: 2021-02-18 09:59:09
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання. Проаналізовано ринок хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів в Україні та сучасні наукові дослідження у галузі хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів. Обґрунтовано доцільність використання модифікованого крохмалю в технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання. Встановлено позитивний вплив використання модифікованого крохмалю призводило до зниження пластичних властивостей і збільшення пружних властивостей, у порівнянні зі зразками на картопляному крохмалі. Розроблено технологію одержання хлібобулочних виробів відкладеної випічки з використанням модифікованого крохмалю. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники виробів випечених після заморожування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26763
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26763.pdf Розмір : 184905 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити