Репозиторій ВТЕІ
id: 26764
Назва: Інновації в організації обслуговування студентів харчуванням за місцем навчання (за матеріалами їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ)
Автори: Черниш А. М.
Ключові слова: обслуговування, харчування студентів, шведська лінія, ланч бокси, кейтеринг
Дата публікації: 2021-02-18 09:59:52
Останні зміни: 2021-02-18 09:59:52
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі визначено сутність, методи та форми обслуговування студентів харчуванням. Описано особливості організації харчування студентів за місцем навчання. Проаналізовано організаційно-економічну характеристику їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено оцінку процесу обслуговування студентів харчуванням у досліджуваній їдальні. Розроблено інноваційні засоби в організації обслуговування студентів харчуванням у їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено розрахунок ефективності запропонованих заходів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26764
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26764.pdf Розмір : 168590 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити