id: | 26764 |
---|---|
Назва: | Інновації в організації обслуговування студентів харчуванням за місцем навчання (за матеріалами їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ) |
Автори: | Черниш А. М. |
Ключові слова: | обслуговування, харчування студентів, шведська лінія, ланч бокси, кейтеринг |
Дата публікації: | 2021-02-18 09:59:52 |
Останні зміни: | 2021-02-18 09:59:52 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі визначено сутність, методи та форми обслуговування студентів харчуванням. Описано особливості організації харчування студентів за місцем навчання. Проаналізовано організаційно-економічну характеристику їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено оцінку процесу обслуговування студентів харчуванням у досліджуваній їдальні. Розроблено інноваційні засоби в організації обслуговування студентів харчуванням у їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено розрахунок ефективності запропонованих заходів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26764 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26764.pdf Розмір : 168590 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|