Репозиторій ВТЕІ
id: 26782
Назва: Розробка технології хумусу, виготовленого із застосуванням ТЕРМОМІКС (за матеріалами ТОВ «Сафарі», ресторан «T-Bone»)
Автори: Шелест Р. П.
Ключові слова: THERMOMIX, технологія хумусу
Дата публікації: 2021-02-23 10:19:23
Останні зміни: 2021-02-23 10:19:23
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Розробка технології хумусу, виготовленого із застосуванням ТЕРМОМІКС» викoнaнa за матеріалами ресторану «T-Bone», ТОВ «Сафарі». B poбoті продемонстровано актуальність застосування ТЕРМОМІКС у процесі виготовлення хумусу, доцільність poзpoбки нетрадиційних технологій хумусу, розроблено технологічну документацію на нову страву, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану «T-Bone», ТОВ «Сафарі».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26782
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26782.pdf Розмір : 185699 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити