id: | 26783 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій цукристих східних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Тарта» ФОП Берещук В.М.) |
Автори: | Тарасюк Ю. О. |
Ключові слова: | кондитерські вироби, виробництво кондитерських виробів, екстракт стевії, патока, технологічний процес цукристих східних солодощів |
Дата публікації: | 2021-02-23 10:20:16 |
Останні зміни: | 2021-02-23 10:20:16 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій цукристих східних солодощів зі зниженим вмістом цукру» викoнaнa за матеріалами кафе «Тарта» ФОП Берещук В.М. B poбoті oбґpyнтoвaнo дoцільніcть poзpoбки новітніх технологій виробництва халви з екстрактом стевії, наведено апаратно-технологічну схему виробництва, досліджено охорону праці та безпеку життєдіяльності підприємства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26783 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 39 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26783.pdf Розмір : 184092 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|