Репозиторій ВТЕІ
id: 26785
Назва: Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових (за матеріалами ресторану «Еталон» ФОП Поліщук М.І.)
Автори: Вереківська М. В.
Ключові слова: борошно, хлібобулочні вироби, технологія, розробка, зернові культури, композитні суші
Дата публікації: 2021-02-23 10:21:20
Останні зміни: 2021-02-23 10:21:20
Рік видання: 2021
Аннотація: Метою роботи є розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових. Об'єктом дослідження виступають хлібобулочні вироби з використанням композитних сумішей. Предметом дослідження - технологія виробництва хлібобулочних виробів з використанням сумішей з борошна різних зернових і рецептура.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26785
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26785.pdf Розмір : 206640 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити