id: | 26785 |
---|---|
Назва: | Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових (за матеріалами ресторану «Еталон» ФОП Поліщук М.І.) |
Автори: | Вереківська М. В. |
Ключові слова: | борошно, хлібобулочні вироби, технологія, розробка, зернові культури, композитні суші |
Дата публікації: | 2021-02-23 10:21:20 |
Останні зміни: | 2021-02-23 10:21:20 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Метою роботи є розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових. Об'єктом дослідження виступають хлібобулочні вироби з використанням композитних сумішей. Предметом дослідження - технологія виробництва хлібобулочних виробів з використанням сумішей з борошна різних зернових і рецептура. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26785 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26785.pdf Розмір : 206640 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|