Репозиторій ВТЕІ
id: 26788
Назва: Розробка сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини (за матеріалами кафе "Мрія" (ПП Кізвяр О.О.)
Автори: Чорна Д. М.
Ключові слова: технологія, інгредієнти, смузі, рецептура, сировина, показники якості, обладнання, лохина
Дата публікації: 2021-02-23 10:22:26
Останні зміни: 2021-02-23 10:22:26
Рік видання: 2021
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. Робота виконана за матеріалами кафе "Мрія", м. Хмельницький, ПП Кізвяр О.О. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26788
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26788.pdf Розмір : 209506 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити