id: | 26788 |
---|---|
Назва: | Розробка сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини (за матеріалами кафе "Мрія" (ПП Кізвяр О.О.) |
Автори: | Чорна Д. М. |
Ключові слова: | технологія, інгредієнти, смузі, рецептура, сировина, показники якості, обладнання, лохина |
Дата публікації: | 2021-02-23 10:22:26 |
Останні зміни: | 2021-02-23 10:22:26 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. Робота виконана за матеріалами кафе "Мрія", м. Хмельницький, ПП Кізвяр О.О. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26788 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26788.pdf Розмір : 209506 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|