id: | 26789 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології помадних цукерок з використанням пребіотиків (за матеріалами кафе «Панда» (ФОП Мидловець І.В.) |
Автори: | Скаковець С. М. |
Ключові слова: | технологія помадних цукерок, цукерки, інгредієнти, пребіотик, сироп, показники якості кондитерських виробів |
Дата публікації: | 2021-02-23 10:59:59 |
Останні зміни: | 2021-02-23 10:59:59 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій помадних цукерок з використанням пребіотиків» викoнaнa за матеріалами кафе «Панда» (ФОП Мидловець І.В.). B poбoті продемонстровано актуальність застосування пребіотиків у процесі виготовлення помадних цукерок, доцільність poзpoбки нетрадиційних рецептур помадних цукерок, розроблено технологічну документацію на нові вироби, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності кафе «Панда». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26789 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26789.pdf Розмір : 206691 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|