Репозиторій ВТЕІ
id: 26789
Назва: Удосконалення технології помадних цукерок з використанням пребіотиків (за матеріалами кафе «Панда» (ФОП Мидловець І.В.)
Автори: Скаковець С. М.
Ключові слова: технологія помадних цукерок, цукерки, інгредієнти, пребіотик, сироп, показники якості кондитерських виробів
Дата публікації: 2021-02-23 10:59:59
Останні зміни: 2021-02-23 10:59:59
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій помадних цукерок з використанням пребіотиків» викoнaнa за матеріалами кафе «Панда» (ФОП Мидловець І.В.). B poбoті продемонстровано актуальність застосування пребіотиків у процесі виготовлення помадних цукерок, доцільність poзpoбки нетрадиційних рецептур помадних цукерок, розроблено технологічну документацію на нові вироби, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності кафе «Панда».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26789
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26789.pdf Розмір : 206691 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити