Репозиторій ВТЕІ
id: 26791
Назва: Новітні технології борошняних кондитерських виробів з використанням мигдального борошна (за матеріалами Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради)
Автори: Шаліманова Ю. А.
Ключові слова: мигдаль, борошно, тістечко, якість кондитерський виробів, технології борошняних кондитерських виробів, мигдальне борошно
Дата публікації: 2021-02-23 11:00:46
Останні зміни: 2021-02-23 11:00:46
Рік видання: 2021
Аннотація: B poбoті продемонстровано актуальність кондитерських виробів з мигдального борошна, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26791
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26791.pdf Розмір : 181927 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити