id: | 26792 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції (за матеріалами пекарні (кондитерський цех) (ФОП Войтова Л.В.) |
Автори: | Васьківький Б. М. |
Ключові слова: | цільнозернове пшеничне борошно, рецептура хлібобулочних виробів |
Дата публікації: | 2021-02-23 11:01:09 |
Останні зміни: | 2021-02-23 11:01:09 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції» викoнaнa за матеріалами пекарні (кондитерський цех) ФОП Войтова Л.В. B poбoті досліджено традиційні технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна та здійснено удосконалення їх виробництва з метою забезпечення комплексного формування якості продукції. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26792 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26792.pdf Розмір : 177944 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|