id: | 26794 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей (за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.) |
Автори: | Ярута М. М. |
Ключові слова: | мафін, технологія виробництва мафінів, хлібопекарські суміші |
Дата публікації: | 2021-02-23 11:01:53 |
Останні зміни: | 2021-02-23 11:01:53 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей» викoнaнa за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.). B poбoті продемонстровано актуальність виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26794 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26794.pdf Розмір : 181727 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|