Репозиторій ВТЕІ
id: 26796
Назва: Розробка композицій та технологій виробництва мусів на основі лохини (за матеріалами ресторану «Меланж» ФОП Гарбар В.С.)
Автори: Охрімчук О. В.
Ключові слова: мус, лохина, технологія, виробництво, композиції, симбіотичнй комплекс, закваска
Дата публікації: 2021-02-23 11:02:34
Останні зміни: 2021-02-23 11:02:34
Рік видання: 2021
Аннотація: В кваліфікаційній роботі піднята актуальна проблема підвищення харчової та біологічної цінності аерованої десертної продукції. Вирішення може бути досягнуто шляхом збагачення виробів білково-вуглеводними речовинами. Введення такої продукції на споживчий ринок дасть змогу суттєво підняти харчовий статут сучасного українця. В кваліфікаційній роботі визначено об’єкт дослідження, тобто технологічний процес виробництва мусів класичних з лохини, на манній крупі, з вершками та гідролізатом колагену, предметом дослідження є лохина, вершки, загусники, виготовлений мус класичний з лохини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26796
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26796.pdf Розмір : 205221 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити