id: | 26796 |
---|---|
Назва: | Розробка композицій та технологій виробництва мусів на основі лохини (за матеріалами ресторану «Меланж» ФОП Гарбар В.С.) |
Автори: | Охрімчук О. В. |
Ключові слова: | мус, лохина, технологія, виробництво, композиції, симбіотичнй комплекс, закваска |
Дата публікації: | 2021-02-23 11:02:34 |
Останні зміни: | 2021-02-23 11:02:34 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі піднята актуальна проблема підвищення харчової та біологічної цінності аерованої десертної продукції. Вирішення може бути досягнуто шляхом збагачення виробів білково-вуглеводними речовинами. Введення такої продукції на споживчий ринок дасть змогу суттєво підняти харчовий статут сучасного українця. В кваліфікаційній роботі визначено об’єкт дослідження, тобто технологічний процес виробництва мусів класичних з лохини, на манній крупі, з вершками та гідролізатом колагену, предметом дослідження є лохина, вершки, загусники, виготовлений мус класичний з лохини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26796 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26796.pdf Розмір : 205221 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|