id: | 26797 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій зернових галет з борошна пшениці-полби (за матеріалами підприємства «Немирівський комбінат кооперативної промисловості» Немирівської райспоживспілки) |
Автори: | Буга Е. Ю. |
Ключові слова: | галети, біологічні властивості пшениці-полби, фізико-технологічні властивості зерна, хіміко-технологічні властивості зерна, полб'яне борошно, функціональний оздоровчий продукт, технологічне обладнання, санітарно-гігієнічні вимоги |
Дата публікації: | 2021-02-23 11:02:58 |
Останні зміни: | 2021-02-23 11:02:58 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Метою бакалаврської роботи є технологія виробництва та удосконалення технологій зернових галет з борошна пшениці, технічне оснащення хлібобулочного цеху та переваги галетного печива з пшениці полби для здорового способу життя. В бакалаврській роботі проаналізовано огляд наукових праць, спрямованих на вивчення біологічних, фізико-технологічних і хіміко-технологічних властивостей зерна полби та визначення можливостей застосування продуктів його перероблення як сировини в харчовому виробництві, описані інноваційні технології хлібобулочного виробництва, розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, також описано обладнання хлібобулочного цеху та запропоноване технічне переоснащення Досліджено вплив рецептурного складу галет на якість продукту. Обґрунтовано використання галет із пшениці-полби як поживного й оздоровчого продуту в повсякденному харчуванні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26797 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26797.pdf Розмір : 174120 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|