id: | 26806 |
---|---|
Назва: | Розробка сучасних технологій біосоусів на основі ячменю (за матеріалами ресторану «Каза Нова» ФОП Сорокін С.Ю.) |
Автори: | Мосійчук Д. А. |
Ключові слова: | біосоус, ячмінь, особливості застосування, мука коджі, коди стартер, соєві боби, шліфований ячмінь |
Дата публікації: | 2021-02-24 11:07:06 |
Останні зміни: | 2021-02-24 11:07:06 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | B poбoті продемонстровано доцільність розробки сучасних технологій біосоусів на основі ячменю, розроблено технологічну документацію на нові соуси, підібрано обладнання, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану "Casa Nuova". B пepшoмy poзділі визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні властивості cиpoвини для виготовлення біосоусів; визнaчeні вимoги стандартів до cиpoвини при виpoбництві; здійснено дослідження технологій та технологічних ocoбливocтей виробництва. В другому розділі розроблено технології приготування сучасних біосоусів на основі ячменю, висвітлено особливості будови, принципу дії та експлуатації обладнання, досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва біосоусів на основі ячменю. В третьому розділі досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва ресторану "Casa Nuova", заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26806 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26806.pdf Розмір : 211763 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|