id: | 26808 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології кулінарних виробів з гідробіонтів (за матеріалами ресторану «Амур» ФОП Коліщак М.В.) |
Автори: | Погосян К. М. |
Ключові слова: | гідробіонти, ряска, ламінарія, кулінарні вироби |
Дата публікації: | 2021-02-24 11:08:04 |
Останні зміни: | 2021-02-24 11:08:04 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Метою роботи є розробка технології виробництва продуктів оздоровчого харчування із використанням гідробіонтів, а саме водоростей і ряски. Вони застосовуються з метою покращання якості кулінарних став та виробів, збільшення їх харчової цінності, надання їм певних функціональних властивостей тощо. Об’єкт дослідження- технологія страв з гідробіонтів, водоростей, ряски. Предметом дослідження є розробка нових страв функціонального призначення, збагачених йодом з використанням водоростей і ряски. Практична цінність одержаних результатів полягає у можливості використання результатів теоретичних і практичних досліджень роботи в удосконаленні асортименту кулінарної продукції ресторану «Амур». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26808 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26808.pdf Розмір : 180357 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|