Репозиторій ВТЕІ
id: 26810
Назва: Удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування, розширення асортименту та підвищення харчової цінності (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан)
Автори: Гуменюк В. А.
Ключові слова: сухі сніданки, продукти харчування, дієтичне харчування, асортимент продуктів харчування, харчова цінність продуктів
Дата публікації: 2021-02-25 10:01:03
Останні зміни: 2021-02-25 10:01:03
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі проведено удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26810
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26810.pdf Розмір : 178599 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити