id: | 26812 |
---|---|
Назва: | Розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів (за матеріалами кафе «Катана» ФОП Ревюк О.С.) |
Автори: | Креденсир О. І. |
Ключові слова: | веганство, сирована для десертів, рецептура вегетаріанських десертів, десерти, технологія десертів, виробництво десертів, безпека продуктції, якість продукції |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:02:47 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:02:47 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі представлена розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26812 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26812.pdf Розмір : 205909 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|