id: | 26813 |
---|---|
Назва: | Розробка рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини (за матеріалами кафе «Жигулі» ФОП Михніцька О.А.) |
Автори: | Маліновська В. П. |
Ключові слова: | кекси, рецептура кексів, технологія кексів, дослідження кексів, виробництво кексів, якість кексів |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:03:49 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:03:49 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі проведено розробку рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26813 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26813.pdf Розмір : 187035 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|