Репозиторій ВТЕІ
id: 26813
Назва: Розробка рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини (за матеріалами кафе «Жигулі» ФОП Михніцька О.А.)
Автори: Маліновська В. П.
Ключові слова: кекси, рецептура кексів, технологія кексів, дослідження кексів, виробництво кексів, якість кексів
Дата публікації: 2021-02-25 10:03:49
Останні зміни: 2021-02-25 10:03:49
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі проведено розробку рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26813
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26813.pdf Розмір : 187035 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити