id: | 26817 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості (за матеріалами ресторану «Melrose» (ФОП Пермогорська Н.В.) |
Автори: | Лисак Н. І. |
Ключові слова: | технологія страв з птиці і дичини, страви з птиці, страви з дичини, м'ясо птиці, м'ясо дичини |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:07:42 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:07:42 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання вдосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26817 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26817.pdf Розмір : 202884 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|