Репозиторій ВТЕІ
id: 26817
Назва: Удосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості (за матеріалами ресторану «Melrose» (ФОП Пермогорська Н.В.)
Автори: Лисак Н. І.
Ключові слова: технологія страв з птиці і дичини, страви з птиці, страви з дичини, м'ясо птиці, м'ясо дичини
Дата публікації: 2021-02-25 10:07:42
Останні зміни: 2021-02-25 10:07:42
Рік видання: 2021
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання вдосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26817
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26817.pdf Розмір : 202884 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити